Veebilehe suurendamiseks ja vähendamiseks tuleb Ctrl-klahvi (Cmd-klahvi) all hoides vajutada "+" või "-" klahvi.
Teine võimalus on liigutada hiire kerimisrulli, hoides all Ctrl-klahvi.
Tavasuuruse taastamiseks tuleb samaaegselt vajutada klahvidele Ctrl ja 0.

Suurendus

Kontrastsus





TELLI DIGIKOOPIA

Sellest väljaandest saad tasulise teenusena tellida digikoopia.
Teenuse tingimused ja maksumus on raamatukogudes erinevad.

Leiti ...

TÄIELIK KATALOOG

Kontakt
Pealkiri Lihatehnoloogia teaduslikud alused = Scientific fundamentals of meat technology / Meili Rei
Autor Rei, Meili, 1943-2019, autor
Ilmunud [Tallinn] : [Tallinna Tehnikaülikool], 1995 ([Tartu] : [Greif])
Kirjeldus 29, [1] lk. ; 20 cm
Püsilink https://www.ester.ee/record=b1066889~S1*est