Veebilehe suurendamiseks ja vähendamiseks tuleb Ctrl-klahvi (Cmd-klahvi) all hoides vajutada "+" või "-" klahvi.
Teine võimalus on liigutada hiire kerimisrulli, hoides all Ctrl-klahvi.
Tavasuuruse taastamiseks tuleb samaaegselt vajutada klahvidele Ctrl ja 0.

Suurendus

Kontrastsus





TELLI DIGIKOOPIA

Sellest väljaandest saad tasulise teenusena tellida digikoopia.
Teenuse tingimused ja maksumus on raamatukogudes erinevad.

Leiti ...

TÄIELIK KATALOOG

Kontakt
Pealkiri Prebiootiliste lisandite mõju Lactobacillus acidophilus'e ja Bifidobacterium spp. arvukusele ning elujõulisusele probiootilistes piimatoodetes : autoreferaat tehnikateaduse magistrikraadi taotlemiseks piimatehnoloogia erialal = The influence of prebiotic ingredients on the quantity and viability of Lactobacillus acidophilus and Bifidobacterium spp. in probiotic dairy products : thesis for application of M. Sc. in dairy technology / Kadrin Juhkam ; Eesti Põllumajandusülikool, veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituut, toiduteaduse osakond
Autor Meremäe, Kadrin, 1980- autor
Ilmunud Tartu : [Eesti Põllumajandusülikool], 2005
Ilmumiskoht Tartumaa
Kirjeldus 18, [1] lk. koos kaanega : ill. ; 21 cm
Püsilink https://www.ester.ee/record=b2042870~S1*est