Veebilehe suurendamiseks ja vähendamiseks tuleb Ctrl-klahvi (Cmd-klahvi) all hoides vajutada "+" või "-" klahvi.
Teine võimalus on liigutada hiire kerimisrulli, hoides all Ctrl-klahvi.
Tavasuuruse taastamiseks tuleb samaaegselt vajutada klahvidele Ctrl ja 0.

Suurendus

Kontrastsus





TELLI DIGIKOOPIA

Sellest väljaandest saad tasulise teenusena tellida digikoopia.
Teenuse tingimused ja maksumus on raamatukogudes erinevad.

Leiti ...

TÄIELIK KATALOOG

Kontakt
Pealkiri Toidu ja loomasöötade mikrobioloogia : katseproovide, algsuspensiooni ja kümnendlahjenduste valmistamine mikrobioloogiliseks uuringuks. Osa 3, Erieeskirjad kala ja kalatoodete ettevalmistamiseks = Microbiology of food and animal feeding stuffs : preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination. Part 3, Specific rules for the preparation of fish and fishery products (ISO 6887-3:2003) / Eesti Standardikeskus ; [tõlkinud Karin-Tiiu Türk]
Ilmunud Tallinn : Eesti Standardikeskus, 2012
Kirjeldus II, 14, [3] lk. koos kaanega ; 30 cm
Püsilink https://www.ester.ee/record=b2889133~S1*est