Veebilehe suurendamiseks ja vähendamiseks tuleb Ctrl-klahvi (Cmd-klahvi) all hoides vajutada "+" või "-" klahvi.
Teine võimalus on liigutada hiire kerimisrulli, hoides all Ctrl-klahvi.
Tavasuuruse taastamiseks tuleb samaaegselt vajutada klahvidele Ctrl ja 0.

Suurendus

Kontrastsus





TELLI DIGIKOOPIA

Sellest väljaandest saad tasulise teenusena tellida digikoopia.
Teenuse tingimused ja maksumus on raamatukogudes erinevad.

Leiti ...

TÄIELIK KATALOOG

Kontakt
Pealkiri Rye sourdough fermentation and bread stability = Rukkitaigna hapendamine ja leiva vananemine / Anna Mihhalevski ; [supervisor Toomas Paalme]
Autor Mihhalevski, Anna, 1976- autor
Ilmunud Tallinn : TUT Press, 2012
Ilmumiskoht Harjumaa
Kirjeldus 176 lk. : ill. ; 25 cm
Püsilink https://www.ester.ee/record=b2931197~S1*est