Veebilehe suurendamiseks ja vähendamiseks tuleb Ctrl-klahvi (Cmd-klahvi) all hoides vajutada "+" või "-" klahvi.
Teine võimalus on liigutada hiire kerimisrulli, hoides all Ctrl-klahvi.
Tavasuuruse taastamiseks tuleb samaaegselt vajutada klahvidele Ctrl ja 0.

Suurendus

Kontrastsus





TELLI DIGIKOOPIA

Sellest väljaandest saad tasulise teenusena tellida digikoopia.
Teenuse tingimused ja maksumus on raamatukogudes erinevad.

Leiti ...

TÄIELIK KATALOOG

Kontakt
Pealkiri Makaronitooted kõvast nisujahust (durum). Spagettide keedukvaliteedi hindamine sensoorse analüüsi abil = Durum wheat semolinas and alimentary pasta. Estimation of cooking quality of spaghetti by sensory analysis / Eesti Standardiamet ; [koostanud OÜ Toiduainetööstuse Arenduskeskus]
Ilmunud [Tallinn] : Eesti Standardiamet, [1993]
Kirjeldus 12 lk. : ill.
Püsilink https://www.ester.ee/record=b3033501~S1*est