Veebilehe suurendamiseks ja vähendamiseks tuleb Ctrl-klahvi (Cmd-klahvi) all hoides vajutada "+" või "-" klahvi.
Teine võimalus on liigutada hiire kerimisrulli, hoides all Ctrl-klahvi.
Tavasuuruse taastamiseks tuleb samaaegselt vajutada klahvidele Ctrl ja 0.

Suurendus

Kontrastsus





TELLI DIGIKOOPIA

Sellest väljaandest saad tasulise teenusena tellida digikoopia.
Teenuse tingimused ja maksumus on raamatukogudes erinevad.

Leiti ...

TÄIELIK KATALOOG

Kontakt
Pealkiri Diversity and stability of lactic acid bacteria during rye sourdough propagation = Piimhappebakterite mitmekesisus ja stabiilsus rukkileivajuuretise uuendamisel / Ene Viiard ; [supervisor Inga Sarand]
Autor Viiard, Ene, 1985- autor
Ilmunud Tallinn : TUT Press, 2014 (Tallinn : Tallinna Tehnikaülikooli Kirjastuse trükikoda)
Ilmumiskoht Harjumaa
Kirjeldus 156 lk. : ill. ; 25 cm
Püsilink https://www.ester.ee/record=b4440228~S1*est