Veebilehe suurendamiseks ja vähendamiseks tuleb Ctrl-klahvi (Cmd-klahvi) all hoides vajutada "+" või "-" klahvi.
Teine võimalus on liigutada hiire kerimisrulli, hoides all Ctrl-klahvi.
Tavasuuruse taastamiseks tuleb samaaegselt vajutada klahvidele Ctrl ja 0.

Suurendus

Kontrastsus





TELLI DIGIKOOPIA

Sellest väljaandest saad tasulise teenusena tellida digikoopia.
Teenuse tingimused ja maksumus on raamatukogudes erinevad.

Leiti ...

TÄIELIK KATALOOG

Kontakt
Pealkiri Toidu, loomasööda ja vee mikrobioloogia [Võrguteavik] : söötmete ettevalmistamine, valmistamine, säilitamine ja toimivuse kontrollimine = Microbiology of food, animal feed and water : preparation, production, storage and performance testing of culture media (ISO 11133:2014, Corrected version 2014-11-01+ISO11133:2014/Amd 1:2018+ISO 11133:2014/Amd 2:2020) / Eesti Standardikeskus ; [tõlkinud Julia Koskar]
Ilmunud Tallinn : Eesti Standardikeskus, 2020
Kirjeldus 1 võrguväljaanne (122 lk., pdf) : ill.
Püsilink https://www.ester.ee/record=b5366568~S1*est