Pealkiri |
Polyphenolic composition of rhubarb (Rheum rhaponticum L.) and blackcurrant (Ribes nigrum L.), antibacterial and free radical scavenging properties of these plants in comparison with some other food plants [Võrguteavik] : a thesis for applying for the degree of Doctor of Philosophy in Food Science = Hariliku rabarberi (Rheum rhaponticum L.) ja musta sõstra (Ribes nigrum L.) polüfenoolne koostis, nende taimede antibakteriaalse toime ja vabade radikaalide sidumise võime võrdlus mõnede teiste toidutaimedega : väitekiri filosoofiadoktori kraadi taotlemiseks toiduteaduse erialal / Piret Raudsepp ; Estonian University of Life Sciences, supervisors: Tõnu Püssa, Ave Kikas ; Estonian University of Life Sciences, Institute of Veterinary Medicine and Animal Sciences |
Autor |
Raudsepp, Piret, 1979- autor
|
Ilmunud |
Tartu : Eesti Maaülikool, 2021 |
Kirjeldus |
1 võrguväljaanne (164 lk., pdf) : ill. |
|